H-kullen

Den 4 maj 2019 föddes Jägardrömmens H-kull. Det blev tre tikvalpar. Bilder på valparna finns här.

Bilder från H-kullens liv hemma hos sina ägare kan ni även se här. 

Far: SE JCH  NO JCH  SE VCH  NO VCH Högmossen´s Devin

Mor: SE JCH  NO JCH  FI JCH  NORD JCH  SE UCH  SE VCH  DK UCH  NO UCH  NORD UCH  Kiwi

SE JCH SE VCH  Jägardrömmens Hallonhjärta "Vera" bor i Varberg hos Anders Johnsson med familj. Vera har använts som avelshund i kenneln och är mamma till M-kullen, O-kullen och R-kullen.

VILTSPÅRPROV: Vera klarade tillsammans med husse anlagsklassen i viltspår i mars 2020. I juni tog Suzanne och Vera tre raka 1:a pris inom loppet av fem dagar och blev därmed viltspårchampion. 

UTSTÄLLNING: Vera blev BIR och BIG 2 i valpklass 4-6 månader i september 2019. Hon har fått good på utställning i officiell klass.

DREVPROV: Den 23 december 2020 var Anders och Vera på drevprov och Vera fick 1+1 med 32 poäng. Den 11 januari 2021 startade hon på ännu ett drevprov men tyvärr var det ont om rådjur och när hon efter flera timmar till slut fick fart på ett rådjur i den djupa snön fick hon bara ihop en föreslagen 3:a. Den 22 januari var det återigen dags för drevprov och denna gången gick det bättre och resultatet blev 1+3 med 31 poäng. Den 4 januari 2021 startade Anders och Vera på drevprov och lyckades få 1+1 på rådjur så när kollegiet har fastställt resultatet kan Vera titulera sig svensk jaktchampion. 

TOPP 10-PLACERINGAR I BASSETKLUBBEN OCH FAUVEKLUBBEN:

2020 blev Vera 5:a på Bassetklubbens lista över årets viltspårhund. 

2020 blev Vera 10:a i "Drevkampen klass A (hundar som inte tidigare startat på drevprov). 

2021 blev Vera 9:a i "Drevkampen klass B (hundar som tidigare startat på drevprov). 

SE JCH  Jägardrömmens Hallongrotta "Zappa" har flyttat till Andreas Gustafsson med familj i Lindome.

VILTSPÅRPROV: Zappa och husse klarade anlagsklassen i viltspår i september 2020. 

UTSTÄLLNING: I oktober 2020 var Zappa på exteriörbedömning och fick fin kritik och bedömningen Very good. 

DREVPROV: I januari 2021 startade Zappa på sitt första drevprov och fick 1+3 med 30 poäng. Den 30 november 2022 startades Zappa på ännu ett drevprov och fick 1:a med 28 poäng. Den 24 januari var det dags för ännu ett drevprov och Zappa fick då 1:a med 28 poäng och kan numera titulera sig jaktchapmion.

SE JCH  Jägardrömmens Hallonsoda "Dessie" har flyttat till Filip, Linn och Peter Karlsson i Tjällmo.

VILTSPÅRPROV: Filip och Dessie klarade anlagsklassen i viltspår i oktober 2020. Den 25 juli 2022 gjorde Bessie debut i öppen klass och spårade riktigt bra men fick en rejäl viltstörning så det blev ett 2:a pris. Den 2 augusti var det dags för ännu en start i öppen klass och denna gången blev det ett 1:a pris för Dessie och Filip. 

UTSTÄLLNING: Dessie fick good på exteriörbedömning 2020. 

DREVPROV: Dessie har inlett sin första jaktsäsong på ett strålande sätt och det har redan i mitten av oktober skjutits flera rådjur för henne. Den 5 november 2020 startade Dessie och Linn på drevprov och det blev en riktigt lyckad start med 1+3 och 29 poäng. Den 24 november blev det ytterligare en start och trots blåst och tråkigt väder blev resultatet en 1:a med 23 poäng. Den 2 december var det dags för Dessies tredje start och denna gången blev resultatet 1+1 med 29 poäng vilket innebär att Dessie kan titulera sig svensk jaktchampion. Det är ett mycket imponerande resultat för en så ung hund och vi är riktigt stolta över Dessie och matte Linns bedrift. Den 27 oktober 2021 startade Dessie på ännu ett drevprov och trots ett riktigt skitväder med blåst och regn lyckades Dessie prestera och fick 1+1 med 32 poäng efter avslutad provdag. Dessie blev även uttagen till Basset östs tävling länskampen 2021 men tyvärr fick den ställas in på grund av skare. 

TOPP 10-PLACERINGAR I BASSETKLUBBEN OCH FAUVEKLUBBEN:

2021 blev Dessie 9:a i "Drevkampen klass B (hundar som tidigare startat på drevprov). 

 

Kommentar
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)